2 posters
@@ TÜRKİYE ONUN İÇİN DUA EDİYOR @@
Misafir- Misafir
- Post n°1
@@ TÜRKİYE ONUN İÇİN DUA EDİYOR @@
Ąℓơηєωơℓƒ68- FORUM KURUCUSU
Site Puanı : -25
Mesaj Puanı : 5
Rep :
Ruh Hali :
Takım :
2 gecedir gözüme uyku girmiyor bulundumu diye gözüm sürekli haberlerde ama yaklaşık 40 saattir bulunamadı, ALLAH' tan umut kesilmez ama yaşadıklarından bir umudum kalmadı da bari ölüleri bulunsa kurtlar kuşlar yemeden, mekanın cennet olsun büyük başkan...
iduru- FORUM YÖNETİCİSİ
Site Puanı : -5
Mesaj Puanı : 10
Rep :
Ruh Hali :
Takım :
Bu şiiri sizlerle paylaşmak için foruma giriş yapmıştım, ama sağolsun Erkan arkadaşımız gereğini yapmış, ona teşekkür ediyorum. Duygularımı anlatmam da inanın kelimeler kifayetsiz kalıyor. Zaten herkes gerekeni söyledi ama üzülmemek elde değil, idealleri olan temiz bir siyasetçiydi. 2007 yazında ziyarete geldiği BBP li sayılı belediyeliklerden biri olan güzide ilçemiz Güzelyurt'ta yakından görme şerefine erişmiştim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
5 kişiyle birlikte bindiği helikopter düşen ve hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 19 Mart 2009 günü partisinin Karaman Seçim Bürosu’nda şunları söylemişti:
“Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah’ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah’ın izniyle, olsak da milletle olacağız. Olmasak da, milletle olmayacağız. Yarın ahirette Allah, bize ‘Niye iktidar olmadın’ diye sormayacak. Sorsa da ‘Vermediniz’ diyeceğiz.”
Partililer “Başkanım helikopter kiralayalım. Böylece aynı gün 2 yerde miting yaparız” dediler. Yazıcıoğlu önce “Bu havada beni mi öldürmek istiyorsunuz?” dedi… Sonra siyaset aşkı ağır bastı ve hayatında ilk kez bir helikopter kiraladı… Helikoptere binmeden önce bir an durdu. Arkasını dönüp herkese “Allaha emanet olun” dedi, son kez helallik aldı… Ve bile bile ölüme uçtu… Buz gibi ölüme teslim oldu! En dayanamadığı şey vatana, millete, dine karşı yapılan hakaretlerdi… İdeali ise Türk – İslam birliği kurmak…
5 kişiyle birlikte bindiği helikopter düşen ve hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 19 Mart 2009 günü partisinin Karaman Seçim Bürosu’nda şunları söylemişti:
“Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah’ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah’ın izniyle, olsak da milletle olacağız. Olmasak da, milletle olmayacağız. Yarın ahirette Allah, bize ‘Niye iktidar olmadın’ diye sormayacak. Sorsa da ‘Vermediniz’ diyeceğiz.”
Partililer “Başkanım helikopter kiralayalım. Böylece aynı gün 2 yerde miting yaparız” dediler. Yazıcıoğlu önce “Bu havada beni mi öldürmek istiyorsunuz?” dedi… Sonra siyaset aşkı ağır bastı ve hayatında ilk kez bir helikopter kiraladı… Helikoptere binmeden önce bir an durdu. Arkasını dönüp herkese “Allaha emanet olun” dedi, son kez helallik aldı… Ve bile bile ölüme uçtu… Buz gibi ölüme teslim oldu! En dayanamadığı şey vatana, millete, dine karşı yapılan hakaretlerdi… İdeali ise Türk – İslam birliği kurmak…
En son iduru tarafından Paz 29 Mart 2009, 00:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
TUM TURKIYE'NIN BASI SAOLSUN..
MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK LIDER........
MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK LIDER........
Misafir- Misafir
tum turkiyenin basi sagolsun.allah mekanini cennet etsin.
muhsin yazicioglu begendigim en iyi politikaciydi.
kisacasi adam gibi adamdi.
Misafir- Misafir
Çok özleyeceğiz
Göksun dağlarında sisin içinde
Gördüm şemalini, göremiyorlar
Gözlerimden akan yaşın içinde
O gül cemalini, göremiyorlar
Ömrün boyunca zirvede gezdin
Zirveler çok çetin önceden sezdin
Bizler kül iken sen yine közdün
Duman yok izini süremiyorlar
Burada bahar var oralarda kış
Sen gönlümüzde, hem nakış nakış
Seni söylüyor bak şu öten kuş
Fakat insanlar duyamıyorlar
Yamaçlara bakar buğulu gözler
Ananı teselli etmiyor sözler
Yârin yavrun seni bir başka özler
Kızının saçını öremiyorlar
Damla damla erir şu dağın karı
Nergis haber verir bize baharı
Göksun yaylasının papatyaları
Akan sulara doyamıyorlar
Herkesi üzdü Türkün öz oğlu
Alemde bu gün gözler buğulu
Bize gösterdiğin zirveye doğru
Çok hızlı gittin varamıyorlar
Hep yollardasın baharda yazda
Üşüdün mü dostum kaldın ayazda
Düğüm oluyor sözler boğazda
Senin ahvalini soramıyorlar
Yaşadın hayatı bir melek gibi
İhsan etmiş sana ihsan sahibi
Kimi Muhsin diyor kimi muhibbi
Faziletlerini sayamıyorlar
Büyüyüp koç olur erkek kuzular
Koçların yüreği sana sızılar
Gerçek olur yazıcıdan gelen yazılar
Hakikat sen oldun, ayamıyorlar
iduru- FORUM YÖNETİCİSİ
Rep :
Ruh Hali :
Takım :
Misafir- Misafir
Helikopterdeki derin şüpheler!
Helikopter
enkazı sinyal cihazı olmadığı ya da çalışmadığı için tam 48 saat sonra
bulundu. Helikopter, kötü hava şartlarında havalandı. Kazadan hemen
sonra ‘Yazıcıoğlu kurtuldu, hastaneye kaldırıldı' haberleri verildi.
Aydın Doğan'ın damadı Ali Sabancı'ya ait helikopter için ısrarla ‘BBP
helikopteri' ifadesi kullanıldı. Helikopterin teknik yetersizliğiyle
ilgili Doğan medyasında haber yer almadı. Tüm bunlar, kamuoyunun
cevabını beklediği kazayla ilgili esrarengizliğini koruyan sorular
olarak karşımıza çıkıyor.
Helikopter
enkazı sinyal cihazı olmadığı ya da çalışmadığı için tam 48 saat sonra
bulundu. Helikopter, kötü hava şartlarında havalandı. Kazadan hemen
sonra ‘Yazıcıoğlu kurtuldu, hastaneye kaldırıldı' haberleri verildi.
Aydın Doğan'ın damadı Ali Sabancı'ya ait helikopter için ısrarla ‘BBP
helikopteri' ifadesi kullanıldı. Helikopterin teknik yetersizliğiyle
ilgili Doğan medyasında haber yer almadı. Tüm bunlar, kamuoyunun
cevabını beklediği kazayla ilgili esrarengizliğini koruyan sorular
olarak karşımıza çıkıyor.
iduru- FORUM YÖNETİCİSİ
Rep :
Ruh Hali :
Takım :
En önemlisi bence olumsuz hava şartlarıydı...O şartlarda o güzergahtan helikopter geçmez. Ama Yazıcıoğlu, sözünü tutmak için herşeyi göze alabilen bir insandır. Çünkü orda (yerköy) onu bekleyen dava arkadaşları vardı. Her yere ulaşmak istiyordu.
Misafir- Misafir
- Post n°10
Geri: @@ TÜRKİYE ONUN İÇİN DUA EDİYOR @@
MUHSIN REIS VE DIGER ARKADASLARA ALLAHTAN RAHMET DILIYOR, ACILI AILELERINE,TURK ISLAM ALEMINE,ULKUCULERE BA$ SAGLIGI VE SABIR DILIYORUM.BU SAATTEN SONRA HERKES BIR $EYLER SOYLER.